Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Αντιδράσεις κατά της τυραννίας των «ΛΟΑΤΚΙ» ακόμα και στη χώρα – εμπροσθοφυλακή της παρακμής!

03/06/2023

Ενώ στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν τα κόμματα ετοιμάζονται για τις εκλογές, αλλά και για το… Gay Pride, στην μακρινή Αμερική οι πολίτες άρχισαν να αντιδρούν στην επιβολή της «ατζέντας» των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ».

Έτσι, επεισόδια ξέσπασαν έξω από ένα δημοτικό σχολείο του Βόρειου Χόλυγουντ στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ το πρωί της Παρασκευής, καθώς περισσότεροι από 100 γονείς μαθητών συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν ενάντια σε «ΛΟΑΤΚΙ» για την «Ημέρας Υπερηφάνειας».

Οι γονείς διαμαρτύρονταν για τη διδασκαλία σε παιδιά δημοτικού από «ΛΟΑΤΚΙ» άτομα, κρατώντας πινακίδες έξω από το Δημοτικό Σχολείο Saticoy με μηνύματα όπως «η επιλογή των γονέων έχει σημασία» και «αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα».

Αιτία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των γονέων ήταν ο θόρυβος που δημιούργησε μια διεμφυλική δασκάλα του σχολείου, όταν διαπίστωσε ότι είχε καεί μια παρδαλόχρωμη σημαία των «ΛΟΑΤΚΙ» που είχε τοποθετήσει η ίδια στους χώρους του σχολείου. 

Στην απέναντι πλευρά του δρόμου, περίπου 100 «ΛΟΑΤΚΙ» πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση, για να τρομοκρατήσουν τους αγανακτισμένους γονείς.  

Εν τέλει, οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια, καθώς γονείς επιχείρησαν να διαλύσουν την ανθρώπινη αλυσίδα που είχαν δημιουργήσει υποστηρικτές των «ΛΟΑΤΚΙ» και η αστυνομία διέλυσε το πλήθος.

Είναι θετικό ότι ακόμα και στην χώρα που είναι η εμπροσθοφυλακή της παρακμής, άρχισαν οι αντιδράσεις της υγιούς μερίδας της κοινωνίας.

Στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχουν ανάλογες αντιδράσεις, καθώς το κόμμα που θα μπορούσε να τις υποστηρίξει, δηλαδή η Χρυσή Αυγή, έχει τεθεί από το σύστημα εκτός βουλής και είναι υπό διωγμόν. Τα δε άλλα κόμματα και κομματίδια που αυτοπροσδιορίζονται ως «πατριωτικά», είναι «για τα πανηγύρια»!

Α.Β.

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.