Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 19/06/2023

 

Κι αν υπήρχαν απορίες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βαρεθεί να μετράει ήττες στις εκλογές και για ποιον λόγο υποχωρεί στα γνώριμα σε αυτόν τοσοδούλια ποσοστά, απαντήθηκαν στη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

● Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει επαφή με την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις ιδέες, τις παραδόσεις και τις ανάγκες τους. Πρώτα απ’ όλα απόρησε για ποιον λόγο ζητείται από μουσουλμάνους βουλευτές του να δηλώσουν ότι είναι Έλληνες, και σέβονται και αναγνωρίζουν τη Συνθήκη της Λωζάννης!

● Αυτό θα μπορούσε να του προκαλεί απορία μόνο αν αυτοί οι βουλευτές δεν είχαν κανένα πρόβλημα να προβούν σε τέτοιες δηλώσεις. Όμως εκείνοι αρνούνται πεισματικά να πουν τα αυτονόητα και ο Τσίπρας, αντί να οργίζεται με τους υποψήφιους βουλευτές του, απορεί γι’ αυτούς που ζητούν τις δηλώσεις!

● Τα παραπάνω, ασφαλώς, πρέπει να προβληματίζουν και τον Μητσοτάκη που έχει μπουμπούκια, σαν του Αλέξη, στο κόμμα του, αλλά εκείνος αναγνωρίζει μόνο τα κουσούρια των άλλων, όχι τα δικά του.

● Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας στη διακαναλική καμάρωσε για τους χειρισμούς της κυβέρνησής του στο… Μεταναστευτικό (βλ. εποικιστική επιδρομή)!

● Μεταξύ των άλλων αξιοθρήνητων επιχειρημάτων που χρησιμοποίησε για να δείξει την πετυχεσιά των πολιτικών του σ’ αυτό το θέμα (η εξής μία πολιτική: μπάτε, σκύλοι, αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε) είπε ότι μας συνεχάρησαν ο Ομπάμα και ο Πάπας Φραγκίσκος!

● Όμως ο Ομπάμα και ο Πάπας Φραγκίσκος που συνεχάρησαν την Ελλάδα ως «πρωταθλήτρια ανθρωπιάς» και γουστάριζαν που είχαμε ορθάνοιχτα τα σύνορα φρουρούνται από χιλιάδες σωματοφύλακες, πράκτορες, στρατιώτες.

● Ο Ομπάμα και ο Πάπας Φραγκίσκος μένουν σε ανάκτορα με πανύψηλους φράχτες και δεν φιλοξενούν ούτε ξένο γατί στα αναρίθμητα τετραγωνικά των οικημάτων τους. Όμως, ο Ομπάμα και ο Πάπας Φραγκίσκος θέλουν τον κυρ Μήτσο στην πλατεία Βικτωρίας να έχει ορθάνοιχτο το σπίτι του, να το διαγουμίζουν οι κουβαλητοί του Ερντογάν.

● Ας ζητήσει, λοιπόν, ψήφο από τον Ομπάμα και τον Πάπα Φραγκίσκο ο Τσίπρας, όχι από τους Έλληνες, που νιώθουν ελεύθεροι πολιορκημένοι στην πατρίδα τους.

π

ΠΗΓΗ: www.dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.