Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σπύρος Καρανικόλας του κλεφτοΠΑΣΟΚ, υποψήφιος στο επικρατείας με τη ΝΔ!

Καρανικόλας - Κούλης

Την προσχώρηση του πρώην στελέχους του κλεφτοΠΑΣΟΚ  Σπύρου Καρανικόλα (άλλοτε αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου επί Φώφης Γεννηματά) στις τάξεις της, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Νέα Δημοκρατία.

Να σημειωθεί ότι, εκτός από τον Καρανικόλα, αυτόν τον μήνα ο Κούλης Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο Μαξίμου δύο ακόμη πρώην πασόκους: τον Απόστολο Σπυρόπουλο, γιο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου (1947-2019), και την τέως υπεύθυνη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Ελευθερία Φτακλάκη.

Ο Α. Σπυρόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Αρκαδία, ενώ η Ε. Φτακλάκη θα είναι στο ψηφοδέλτιο των Δωδεκανήσων. Για τον Σπύρο Καρανικόλα δύσκολα θα υπάρξει θέση σε ψηφοδέλτιο με σταυρό, αλλά συζητείται να βρεθεί σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα της ψοφοδεξιάς αναφέρει για την προσχώρηση του Καρανικόλα στις τάξεις του:

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Ο Καρανικόλας σε συγκέντρωση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, πριν λίγα χρόνια

Να τους χαίρεστε εθνικόφρονες...του κ@@ου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.