Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, τα Σόδομα και τα Γόμορρα, η κατάντια του σάπιου πολιτικού συστήματος και η Χρυσή Αυγή!

22/02/2023

Στον… ύπνο έπιασε η Νεολαία (ή μήπως… νεολέρα;) του ΣΥΡΙΖΑ τις κομματικές νεολαίες των υπολοίπων κομμάτων του… συνταγματικού τόξου. Κι ενόψει Αποκριάς, τις… πρόλαβε (θα σκάσουν από τη ζήλεια τους, ειδικά η ΟΝΝΕΔ, πιο γνωστή στην πολιτική πιάτσα ως ΠΟΡΝΝΕΔ!) κι αύριο Πέμπτη, συνδιοργανώνει πάρτυ σε γνωστό «gay dance club» των Αθηνών με τους… ξακουστούς –και περιζήτητους στους «πολιτικά ορθούς» καιρούς μας!- «ΛΟΑΤΚΙ+».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα πρόκειται για ένα… «​​​​​Πάρτυ από άλλον πλανήτη», όπου θα παρευρεθούν… «Εξωγήινοι, UFO και άλλα εξωτικά πλάσματα», θα έχει και… «live drag show», ενώ οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι παροτρύνονται «να ντυθούν όπως θέλουν, να εκφραστούν ελεύθερα και να βγάλουν τον εξωγήινο από μέσα τους».

Προφανώς, εδώ θα ισχύσει αυτό που φώναζε η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά σε μια παλιά ελληνική ταινία «εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα»!

Αυτή είναι η κατάντια του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα σήμερα! Κι αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα εκμαυλισμού του λαού και της νεολαίας, θέλει να γκρεμίσει συθέμελα η Χρυσή Αυγή! Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Α.Β.

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.