Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Μπαγκλαντεσιανοί προειδοποιούν ώρες πριν τους ομοεθνείς τους για «επιχείρηση-σκούπα» στην Ομόνοια, με πηγή πληροφόρησης την… ΓΑΔΑ!

12/02/2023

Ως γνωστόν, κάποιες φορές η αστυνομία πραγματοποιεί ειδικούς ελέγχους, σε συγκεκριμένες περιοχές, για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών. Βέβαια, οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς μόνο οι παρανόμως ευρισκόμενοι στην Ελλάδα Αλβανοί απελαύνονται (κι επιστρέφουν αυθημερόν απ’ τα γνωστά σε όλους μονοπάτια…), καθώς η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει συμφωνίες επαναπροώθησης υπηκόων τους, με χώρες από τις οποίες προέρχονται οι περισσότεροι λαθρομετανάστες (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Νιγηρία, Σομαλία, κ.λπ.). Κι όσοι λαθρομετανάστες απ’ αυτές τις χώρες συλλαμβάνονται, «ταλαιπωρούνται» για μερικές ώρες στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων και εν συνεχεία αφήνονται ελεύθεροι!

Φαίνεται όμως, πως κι αυτές οι «κούφιες» επιχειρήσεις της αστυνομίας είναι γνωστές εκ των προτέρων στους λαθρομετανάστες – και μάλιστα «καρφώνονται» εκ των έσω!

Δεν εξηγείται αλλιώς η προειδοποίηση Μπαγκλαντεσιανών προς τους ομοεθνείς τους, απ’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώρες πριν, για τη χθεσινοβραδινή «επιχείρηση-σκούπα» της αστυνομίας στην Ομόνοια! Μάλιστα, οι Μπαγκλαντεσιανοί ανέφεραν ως πηγή των πληροφοριών τους για την επικείμενη «επιχείρηση-σκούπα» της ΕΛΑΣ, την… ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής)!!!

Τα σχόλια δικά σας…

A.B.

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.