Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Πανηγυρίζουν οι Πακιστανοί: «Good news – Η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα»

 

Αναμένεται μεγάλο κύμα Πακιστανών στην Ελλάδα

Πανηγυρίζουν οι Πακιστανοί για την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα σύνορα στους αλλοδαπούς, και δη στους κατοίκους του Πακιστάν προκειμένου να έρθουν στη χώρα «νόμιμα», θεωρώντας ότι έτσι καταπολεμηθούν την παράνομη μετανάστευση.

Το έδαφος για την μαζική έλευση Πακιστανών στην Ελλάδα, σαν να μην είχε  καθόλου Πακιστανούς αυτή η χώρα, είχε προετοιμάσει ο υπουργός Μετανάστευσης και «Ασύλου» Νότης Μηταράκης κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Πακιστάν τον περασμένο Φεβρουάριο όπου είχε συναντηθεί και με ένα Πακιστανό υπουργό Muhammad Ayub Afridi  με χαρτοφυλάκιο «Πακιστανών Πολιτών στο Εξωτερικό και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού». Μόνο και μόνο από αυτόν τον τίτλο  φαίνεται ότι το Πακιστάν  έχει κάνει «επάγγελμα» την εξαγωγή Πακιστανών  σε χώρες με ανοικτά σύνορα και εκπεφρασμένη πολιτική αλλοίωσης του κοινωνικού τους  ιστού όπως η Ελλάδα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο Πακιστανός που διαμένει στην Ελλάδα, ένας εκ  των δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων που ζουν εδώ, διαφημίζει την Ελλάδα ως χώρα προορισμού και μόνιμης εγκατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.