Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Οι “νταβατζήδες”, η Χρυσή Αυγή και οι δήθεν διάδοχοι…

11/10/2022

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η συνταγή της επιτυχίας στην Ελλάδα (ψευτορωμαίικο είναι) αποτελείται από λίγα “απλά” πράγματα: Μία ποδοσφαιρική ομάδα με λαϊκή βάση, χρήμα και μπίζνες όσο πιο βρώμικες τόσο το καλύτερο, εφημερίδα ή εφημερίδες και βεβαίως πολιτική κάλυψη και έναν τηλεοπτικό σταθμό απαραιτήτως.

Εάν έχεις όλα αυτά είσαι ΠΑΙΚΤΗΣ και διαθέτεις και μεγάλα και μικρά πιόνια, προκειμένου αυτά να τα θυσιάζεις όποτε χρειάζεται για να στηρίξεις τα μεγάλα. Αυτές οι “θυσίες” γίνονται συνήθως σε περίοδο προεκλογική, που παίζεται το μεγάλο παιχνίδι. Εάν μάλιστα πάρεις στην κατοχή σου κανάλι και εφημερίδες καταχρεωμένες χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ τόσο το καλύτερο για τον ΠΑΙΚΤΗ…

Σε μία, λοιπόν, από τις μεγάλες φυλλάδες ενός ΠΑΙΚΤΗ, που ένα διάστημα μας έκανε τον φίλο, φιλοδοξώντας να μας κάνει πιόνι του (ΠΟΤΕ δεν τα κατάφερε) διαβάσαμε σε άρθρο σχετικό με τα εκλογικά και την επιδιωκόμενη από την Ν.Δ. αυτοδυναμία την έκφραση του “διαδόχου σχήματος της Χρυσής Αυγής”…

Δεν φτάνει δηλαδή, που μας πολέμησαν και μας πολεμούν με τον πλέον βρώμικο και ύπουλο τρόπο, δεν φτάνει που μας έχουν εξαφανίσει με ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ και με μία επιχείρηση ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ενάντια στον ηγέτη της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο, δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά οι “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” θέλουν να χρίζουν και “διαδόχους” του κινήματός μας!

ΠΕΡΙ “ΔΙΑΔΟΧΩΝ”

Η Χρυσή Αυγή είναι ΙΔΕΑ και θα υπάρχει θέλουν δεν θέλουν!

Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή έχει Αγωνιστές Πιστούς (σχεδόν 200 χιλιάδες μετρήθηκαν τον Ιούλιο του 2019), έχει Ιδέες, έχει μία Ιστορία, που δεν την χαρίζει σε κανέναν.

Που είδαν, όμως, τους “διαδόχους”; Είδαν κανένα κόμμα ή οργάνωση να διαδηλώνει για θέματα εθνικά, να τιμά την 29η Μαΐου, τις Θερμοπύλες, να κάνει συγκεντρώσεις στις πλατείες ενάντια στην εγκληματικότητα και την παράνομη μετανάστευση; Είδαν κανένα να σηκώνει τους τόνους ενάντια στον εθνομηδενισμό; ΚΑΝΕΝΑΣ! Για ποιο “διάδοχο σχήμα της Χρυσής Αυγής”, λοιπόν, ομιλούν; Πόσο μάλλον, που ουδείς τολμά να αναλάβει αυτόν τον ρόλο και αντίθετα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει πως δεν είναι σαν την Χρυσής Αυγή. Και έχουν δίκαιο, συμφωνούμε μαζί τους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους Τελευταίους Πιστούς της και τα τιμημένα της Λάβαρα είναι ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν διαθέτει “διαδόχους”.

Τα πονηρά τα κόλπα τα πολιτικάντικα δεν πιάνουν για πολύ. Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα. Και για εμάς ισχύει πάντα πως εάν μία ημέρα όλοι γίνουνε άπιστοι, εμείς θα παραμείνουμε ΠΙΣΤΟΙ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.