Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Υπουργείο Αντικατάστασης Πληθυσμού

 Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Δωρεάν σίτιση λαθρεποίκων

 Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός παροχής υπηρεσιών σίτισης στην Ελλάδα είναι σε εξέλιξη. 

Αριθμοί που κόβουν την ανάσα. 

Πάνω από 40.000 σιτιζόμενοι, τρία γεύματα την ημέρα, έξι μεγάλες γεωγραφικές ζώνες, διάρκεια τέσσερα έτη, προϋπολογισμός άνω των 400 εκατομμυρίων που ανάλογα με τις ροές των μεταναστών μπορεί να ξεπεράσει και τα 800 εκατομμύρια ευρώ. 

Στελέχη του κλάδου μιλάνε για την… "μητέρα" των έργων σίτισης στην Ελλάδα. Έργο μεγαλύτερο κι από την σίτιση του Ολυμπιακού Χωριού ΑΘΗΝΑ 2004 με τις 60.000 μερίδες ημερησίως. Έργο με τεχνικές προκλήσεις, που καλούνται να φέρουν εις πέρας εταιρίες με εμπειρία, καθώς και αρτιότητα στην οργάνωση και λειτουργία. 

Πάνω από 20 επιχειρήσεις μαζικής εστίασης από όλη την Ελλάδα σήκωσαν το γάντι, σχημάτισαν κοινοπραξίες, εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συμμετέχουν στον διαγωνισμό πλαίσιο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για την αναδοχή του έργου για την παροχή υπηρεσιών παρασκευής, μεταφοράς και διανομής γευμάτων σε δομές φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών που έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία...

Πρώτο Θέμα

Ο κύριος με την αστεία φατσούλα, που βλέπετε στη φωτό δώ από πάνου, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ επιτυχημένος ήρωας του θεάτρου μαριονέτας. 

Κάτι σαν τον μπάρμπα Μυτούση ή τον Κλούβιο [με τη Σουβλίτσα]

Δεν είναι όμως...

Και δεν είναι διότι, αντί για μαριονέτα, ο Θεός [ή ο Διάβολος] τον έκαμε υπουργό. Και τι υπουργό;

Υπουργό Αντικατάστασης Πληθυσμού*, στην Ισλαμογρεκία.

[*Σ,τ,Δ.

Και πριν αρχίσετε να με λέτε ρατσιστή και φασίστα επειδή νοώ τα αυτονόητα, να σας πω ότι η φράση: "Υπουργός Αντικαταστασης Πληθυσμού", δεν είναι δική μου. Την πρωτολανσάρισε ο Γάλλος φιλόσοφος Ρενώ Καμύ (καμιά σχέση με τον Αλμπέρ Καμύ) και τώρα τη βλέπω συχνά σε διάφορα ιστολόγια, να αποδίδεται στον εν λόγω κυριούλη...]

Εν πάση περιπτώσει, το ποιος είναι ο εν λόγω κύριος, το πως ονομάζεται, τι σχέση έχει με τον παγκόσμιο Σιωνισμό και άλλα τέτοια περιττά, δεν έχει καμία σημασία. 

Και δεν έχει καμία σημασία διότι, κι αυτός να μην διορίζονταν στο Υπουργείο Αντικατάστασης Πληθυσμού, θα διορίζονταν κάποιος άλλος της ίδιας συνομοταξίας, ο οποίος θα έπραττε ακριβώς τα ίδια.

Το πρόσωπο δεν μετράει.   

Αυτό που μετράει είναι το πόσοι πρόθυμοι εντολοδόχοι βρίσκονται για να αναλάβουν τη διεκπεραίωση των σχεδίων των Παγκόσμιων Νονών.

Και αυτή τη στιγμή στην Ισλαμογρεκία, η οποία ανεδείχθη στο καλύτερο πειραματόζωο του πειράματος: "μαζική αντικατάσταση πληθυσμού", υπάρχουν αμέτρητοι πρόθυμοι εντολοδόχοι. Από το πιο καρμοιρίκο μέλος της τελευταίας ΜΚΟ, μέχρι υπουργούς και κολαούζους υπουργών.

Γι αυτό μη βαράτε τον πιανίστα.

Κι ο κ. Γεωργιάδης να ήταν στη θέση του [που λέει ο λόγος] τα ίδια ακριβώς θα έπραττε. Ίσως και χειρότερα...  

Άλλωστε η φαμίλια Μητσοτάκη σπρώχτηκε να ανέβει στην εξουσία για αυτόν κυρίως τον λόγο.

Για να αναλάβει τη Β΄ φάση του σχεδίου αντικατάστασης πληθυσμού και την εφαρμογή του Πλανητικού Πακέτου Μετανάστευσης του ΟΗΕ, που ψηφίστηκε πριν λίγα χρόνια στο Μαρόκο. 

Παγκόσμιο σχέδιο το οποίο ομολογουμένως το προωθεί με πολύ καλύτερα διαχειριστικά αποτελέσματα απ’ ότι οι αμπλαούμπλες του ΣΥΡΙΖΑ... 

Μπήκε η ταφόπλακα στο Θόλος - Χωροθετήθηκε και επίσημα το Κ.Υ.Τ. με τις υπογραφές 3 υπουργών

Η μία μετά την άλλη διαδέχονται οι εξελίξεις στη διαχείριση του μεταναστευτικού στη Χίο με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί σοκαρισμένη την ταχύτητα με την οποία η Κυβέρνηση επιχειρεί να εγκαθιδρύσει δομή άνω των 3.000 μεταναστών στο Θόλος, πριν καν προλάβει να αναπτυχθεί διάλογος και να υπάρξουν αντιδράσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο χθες αργά το απόγευμα δημοσιεύθηκε σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η χωροθέτηση δομής στο Θόλος, σε συνολική έκταση 212 στρεμμάτων γης, ανάμεσα σε Λαγκάδα, Συκιάδα και Βροντάδο και φέρει την υπογραφή τριών Υπουργών της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Βουλευτή Χίου και Υπουργού Νότη Μηταράκη, του Στέλιου Πέτσα και του Νίκου Ταγαρά.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται λίγες ώρες μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Υπ. Μετανάστευσης και της Εταιρείας Αξιοποίησης Ακινήτων του Δημοσίου, βάσει της οποίας η έκταση στο Θόλος παραχωρείται έναντι 12.000 ανά έτος στο Υπ. Μετανάστευσης με δυνατότητα επ αόριστον ανανεώσεων της σύμβασης ανά 2ετία.

Πολίτης [Χίος]

Προκειμένου λοιπον να διεκπεραιώσει τις ντιρεκτίβες των Πλανητικών Πανεξουσιαστών, η εγχώρια κλίκα έχει εκπονήσει ένα σατανικό σχέδιο αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης του πόπολου, παρόμοιο με το περίφημο σχέδιο γαμήλιας παραπλάνησης: "στρίβειν δια του αρραβώνος

Οι εγχώριοι εργολάβοι των Παγκόσμιων νονών, δεν στρίβουν βεβαίως δια του αρραβώνος. Στρίβουν όμως δια του κόλπου των "αντιφρονούντων Τοπικών Αρχόντων"

Ήγουν περιφερειαρχών, δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, τοπικών βουλευτών κ.ο.κ.

Αυτοί οι απίστευτοι τύποι λοιπόν, αναλαμβάνουν να ψήσουν τους χαχόλους, ότι τάχα μου παλεύουν για τα "δίκια του λαού" και ότι έχουν γραμμένη την κυβέρνηση στα απαυτά τους και ότι, τέλος πάντων, θα κάμουν αντάρτικο, μέχρι να ξαποστείλουν τους τριτοκοσμικούς τυχοδιώκτες στην αυλή κανενός άλλου θύματος - βάσει της σιδηράς λογικής: "μακριά από τον κώλο μας, κι όπου θέλει ας είναι!"

Έτσι κρατάνε τις μάζες δεμένες στο χαλινάρι του γκουβέρνου κι αντί να ξαποστείλουν τους αφιονισμένους χαμπίμπηδες στους δυστυχείς της ρωμέικης ενδοχώρας, τους φορτώνουν κι άλλους!

Κι αν βρεθεί κανένας λίγο πιο ξυπνητός και τους προγκάρει, του σκάνε τίποτα εβρόπουλα [εν ανάγκη του στέλνουνε και τους μπράβους] και το πράγμα ξαναγίνεται μέλι-γάλα.

Κι αυτό θα συνεχίζεται μέχρις ότου να αντικατασταθούν πάντες οι έχοντες ελληνική καταγωγή ή ελληνική αυτοσυνείδηση και ολάκερη η χώρα να καταντήσει η θλιβερή Ισλαμογρεκια της Ευρώπης.

Κάτι αντίστοιχο άλλωστε έχει ξανασυμβεί πολλάκις στην ελληνική ιστορία.

Αναρωτηθείτε τι ρόλο παίξανε οι βυζαντινοί αξιωματούχοι που παραχωρούσανε προνόμια σε Βενετούς, Γενουάτες και Φράγκους λαθρέποικους, με συνέπεια να γονατίσει η αυτοκρατορία - ή τι ρόλο παίξανε κάποιοι κοτζαμπάσηδες στον καιρό της Ισλαμοκρατίας, που αναλάμβαναν υπογείως να διεκπεραιώνουν τους φετφάδες της Υψηλής Πύλης, με όργανο τους Αλβανούς, τους σεΐζηδες και τους γύφτους δήμιους...

Μια από τα ιδια αναλαμβάνουν να πράξουν σήμερα και οι πάσης φύσεως "αιρετοί" της λεγόμενης "τοπικής αυτοδιοίκησης" [που δεν είναι ούτε τοπικοί, ούτε αυτοδιοίκηση] 

Γι αυτό σας λέω...

Μην τα βάζετε με το θέατρο μαριονέτας και τον εκάστοτε μπάρμπα Μυτούση.

Ψάξτε να βρείτε ποιοι τους κουνάνε τα σχοινάκια και φτύστε τους, πριν μας αντικαταστήσουν, μέχρι τον τελευταίο μας...

Υπουργείο Μηταράκη: Χθες… μεσάνυχτα δημοσιεύθηκε απόφαση ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ (με Τούνελ) 33,7 στρ. και ΑΥΞΗΣΗ χωρητικότητας 240 άτομα!!!

Μέσα στα… μαύρα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα χθες στις 23:ο7:31, το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του Νότη Μηταράκη δημοσίευσε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την Απόφαση Επιδότησης για την «Αναβάθμιση Υφιστάμενης Δομής της παρ.4 του άρθρου 8 του Ν.4375/2016, στο Φυλάκιο στην Π.Ε. Έβρου».

Στην απόφαση αναφέρεται ξεκάθαρα ότι προχωράει η ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΚΥΤ Φυλακίου μέσω… αναβάθμισης όπως αναφέρει και η ΑΥΞΗΣΗ της χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. κατά 240 άτομα. Μάλιστα θα κατασκευαστεί και ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ (Τούνελ) μήκους περίπου 35m και πλάτους 2,5m, που θα ενώνει τα δύο εκατέρωθεν του δρόμου τμήματα της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής με την επέκταση τους κατά 33,7 στρέμματα, αφού μεσολαβεί δρόμος!!!

Το συνολικό ποσό που θα κοστίσει η ΕΠΕΚΤΑΣΗ (ουσιαστικά είναι ΝΕΑ ΔΟΜΗ) αφού μεσολαβεί δρόμος, είναι 23.388.753,41 ευρώ από τα οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαθέσει τα 17.541.565,05 ευρώ (το 75%) και η Ελλάδα από δικά της χρήματα 5,847,188.36 ευρώ (το 25%)

Ο δήμαρχος Μαυρίδης περιμένει ακόμα ερχομό του Χρυσοχοΐδη και… να του στείλουν Τεχνικό Δελτίο

Την στιγμή λοιπόν που δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος κατάφερε μετά την Επιτροπή Αγώνα να “καπελώσει” και την κίνηση των 29 Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδας και να τους… ευνουχίσει αφού χωρίς τη δική του συγκατάθεση τίποτα δεν γίνεται, δηλώνει ότι περιμένει… τεχνικά δελτία από το υπουργείο Μηταράκη ή ερχομό του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ μαθαίνουμε ότι ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Γιατί στην ΕΠΕΚΤΑΣΗ ή ΝΕΑ ΔΟΜΗ που θα συνδέεται με τις δυο υπάρχουσες με ΤΟΥΝΕΛ, θα δημιουργηθούν όπως αναφέρεται:

Εργασίες διαμόρφωσης χώρου
Χωματουργικές εργασίες, διαμόρφωση προσβάσεων
Εργασίες οδοστρωσίας
Διαμόρφωση χώρων αναψυχής και κοινοχρήστων χώρων
Κτιριακές υποδομές
Κατασκευή βάσεων κτιρίων
Εγκατάσταση οικίσκων και κτιρίων
Εγκατάσταση μεταλλικών στεγάστρων
Διαμόρφωση πολυχώρου και κλινικής
Δίκτυα και Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες
Ύδρευση – Αποχέτευση – Απορροή ομβρίων -βιολογικός καθαρισμός
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Εγκαταστάσεις πυρασφάλειας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της
πυροσβεστικής

Evrosnews

ΠΗΓΗ: panusis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.