Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Εποικίζουν την Ελλάδα!

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Η χώρα γίνεται χώρος με τις ευλογίες της κυβέρνησης και με αντίτιμο ευρωπαϊκό χρήμα. Αυτό είναι η σύνοψη από τα μισόλογα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και την… επιθεώρηση που έκανε η Ίλβα Γιόχανσον στα ελληνικά νησιά που θα μετατραπούν σε ισλαμικές αποικίες.

Η κυρία Γιόχανσον είναι η επιβλέπουσα της διαδικασίας του εποικισμού της πατρίδας μας από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, ως Ευρωπαία επίτροπος αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις. Ήρθε στην Ελλάδα για να ασκήσει διοίκηση, ιδιοποιούμενη εξουσίες που δεν έχει και απευθυνόμενη σε έναν λαό, τον ελληνικό, που δεν την ψήφισε, δεν τη γνωρίζει, δεν της αναγνωρίζει την παραμικρή αρμοδιότητα να ορίζει τα του οίκου μας. Κι όμως, αυτή η κυρία ανακοίνωσε ενώπιον του… άφωνου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη ότι θα δημιουργηθούν «δομές» και ότι δεν θα είναι κλειστές.

Η ειρωνεία του πράγματος είναι πως πριν από λίγες ημέρες οι διαχειριστές της εκτελεστικής εξουσίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιόρτασε τα 200χρονα από το ξέσπασμα της Εθνεγερσίας, όταν μια χούφτα πένητες πατριώτες αποφάσισαν να απαλλάξουν το έθνος μας από τον βαρύ ίσκιο της ημισελήνου κι από το σάβανο της Τουρκοκρατίας. Είναι βέβαιο ότι αποτελεί εθνική αυτοχειρία η «υποδοχή» ισλαμικών πληθυσμών στην Ελλάδα, η οποία… τυχαίνει να συνορεύει με τη διαχρονικά επεκτατική Τουρκία, που προσπαθεί να νεκραναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Ό,τι κατάφεραν οι φτωχοί πολεμιστές το αναιρούν οι χρυσοπληρωμένοι «άριστοι» του κ. Μητσοτάκη, οι οποίοι σε κάθε αντίδραση των Ελλήνων αντιτείνουν το «αναπόφευκτο» των εξελίξεων και την «υποχρέωση» της Ελλάδας να παύσει να είναι Ελλάδα και να γίνει κάτι άλλο, μια τριτοκοσμική κουρελού, όπου θα έρχονται οι δυτικοί για τις διακοπές τους και τα διεθνή αρπακτικά για μερικά γρήγορα ξεπλύματα βρόμικου χρήματος. Δεν είναι ούτε αναπόφευκτη ούτε υποχρεωτική η εξαφάνιση του ελληνικού έθνους από τον χάρτη και η κατάλυση των ελευθεριών των Ελλήνων.

Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση των πολλών να παλέψουν για να σταματήσουν τα σχέδια των λίγων.

ΠΗΓΗ: www.dimokratianews.gr

Τριάντα αργύρια

Ήρθε η Ευρωπαία επίτροπος για τη μετανάστευση, η κυρία Γιόχανσον, με τα τριάκοντα αργύριά της, ήτοι 276 εκατομμύρια ευρώ, να εξαγοράσει τους πρόθυμους να ισλαμοποιήσουν τη χώρα. Τριάκοντα αργύρια είναι αυτά και πάντα θα υπάρχουν οι Ιούδες, οπότε το σχέδιο αφελληνισμού θα προχωρήσει κανονικά, παρά τις αντιδράσεις.

Από τη Δρ. Ελένη Παπαδοπούλου*

Από το 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, για να περάσει όλος ο πλανήτης σε αυτόν τον μικρό τόπο, έχει γίνει πασιφανές ότι η χώρα δεν έχει καμία μα καμία εθνική κυριαρχία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει τα ακριτικά νησιά πάρκινγκ, για να παρκάρει τους λαθρομετανάστες, με τη σύμφωνη γνώμη των διακοσμητικών προφανώς κυβερνήσεων και τοπικών Αρχών, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Με τα τριάκοντα αργύριά της έχει εξαγοράσει συνειδήσεις, πολιτικούς και ελληνικό έδαφος, ώστε να εφαρμόζει με σχετική άνεση το ανθελληνικό και καταστροφικό για τους Έλληνες σχέδιό της.

Στα ακριτικά νησιά οι νησιώτες έχουν τον ρόλο κομπάρσου σε ταινία βγαλμένη από τη ζωή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι κάθε είδους ΜΚΟ, ο Υπατος Αρμοστής, ο ΔΟΜ και οποιοδήποτε αλλοδαπό στοιχείο έχει για χώρο δράσης τα νησιά και ζει τον μύθο του στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο, όπου βέβαια υπάρχει και σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας. Κάτι που δεν απασχολεί την κυρία Γιόχανσον και γιατί άλλωστε; Η δική της χώρα είναι στην άλλη άκρη της Ευρώπης και δεν απειλείται από καμία Τουρκία. Άλλωστε τι να λέει η σφαγή της Χίου στην κυρία Γιόχανσον και στους άλλους Ευρωπαίους, τα 400 χρόνια σκλαβιά, η Ελληνική Επανάσταση απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό, που η κυρία Γιόχανσον θέλει τόσο πολύ να μας υπενθυμίσει το ταχύτερο δυνατόν; Σε αυτούς δεν λέει τίποτα. Σε εμάς όμως λέει.

Επίσης άλλο ένα μουσουλμανοχώρι δημιουργείται στα σύνορα στον Έβρο. Η δε Αθήνα, η πρωτεύουσα, έχει πέσει προ πολλού και ολόκληρες συνοικίες της μοιάζουν περισσότερο με την Καμπούλ και τα παζάρια της Ανατολίας παρά με ελληνικές γειτονιές. Ο κ. Μηταράκης θεωρεί ότι η αποσυμφόρηση που διαφημίζει γίνεται με μεταφορά του μουσουλμανικού πληθυσμού στην ηπειρωτική Ελλάδα, όχι με απελάσεις, όχι με αποτροπή εισόδου, όχι με καταργήσεις επιδομάτων και λοιπών διευκολύνσεων που λειτουργούν ως προσκλητήριο προς όλη την υφήλιο.

Κανείς δεν έχει ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί οι δομές υποδοχής των παράνομα εισελθόντων είναι ανοικτές και όχι κλειστές, όπως θα έπρεπε. Μέχρι πρότινος η παράνομη είσοδος στη χώρα σήμαινε φυλάκιση. Τα τελευταία χρόνια η παράνομη είσοδος σημαίνει τζάμπα σπίτι για όλη την οικογένεια, επιδόματα και άσυλο. Γιατί έτσι είπε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η κάθε κυρία Γιόχανσον.

Τελικά ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;

*Διδάκτωρ Διδακτικής Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

ΠΗΓΗ: www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.