Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Εκτέλεση Γ. Καραϊβάζ στην Κολομβία της Ευρώπης: Άρθρο του που υποσχόταν αποκαλύψεις βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των αρχών 

12/04/2021

Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ προβλημάτισε την ελληνική κοινωνία, καθώς δεν ήταν η πρώτη που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό, με την Ελλάδα να θυμίζει πλέον την Κολομβία επί εποχής Πάμπλο Εσκομπάρ

Το γεγονός ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχουν συμβεί περίπου 10, ίσως και παραπάνω, δολοφονίες ανθρώπων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε μία συγκεκριμένη δικογραφία η οποία «ακουμπά» τα υψηλότερα κλιμάκια της ελληνικής κοινωνίας και της εξουσίας και δεν έχει συλληφθεί ή προσαχθεί ούτε ένας ύποπτος δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα.

Να τονίσουμε επίσης ότι είναι η τέταρτη δολοφονία μέσω μεθόδων του υποκόσμου που σημειώνεται κατά τους τελευταίους έξι μήνες!

«Όσοι νόμιζαν ότι με την εμπλοκή μου στην υπόθεση θα με φοβίσουν, ώστε να σταματήσω να γράφω για όλο αυτό το συνονθύλευμα της διαπλοκής, πλανώνται οικτρά. Μπορεί να με ισοπεδώσετε ψυχολογικά, επαγγελματικά, ακόμη και βιολογικά, αλλά δεν θα σας επιτρέψω να λιώσετε τη φωνή μου». Προφητικός ήταν σε ρεπορτάζ του που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο ο Γιώργος Καραϊβάζ –αναφερόμενος σε κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ– ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή το μεσημέρι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος επρόκειτο να καταθέσει στην δικαιοσύνη για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς. Άρα με την δολοφονία του, παρεμποδίστηκε η ίδια η λειτουργία της δικαιοσύνης, εβλήθη δηλαδή ο ακρογωνιαίος λίθος του πολιτεύματος.

Την ίδια ώρα χθες διέρρευσε σχεδόν ταυτόχρονα από αρκετά ΜΜΕ βίντεο-ντοκουμέντο από τους δολοφόνους του Καραϊβάζ, οι οποίοι σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι πιθανότατα αλλοδαποί. 

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.