Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ο Βελόπουλος άρχισε το άδειασμα...

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019     http://www.xryshaygh.com

Πριν καλά - καλά ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών από τις Ευρωεκλογές, ο Βελόπουλος αδειάζει όσους τον ψήφισαν!

Δεν είναι αστείο. Ο Βελόπουλος εκλέχθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με περίπου 96.000 ψήφους. Ο δεύτερος στο ψηφοδέλτιό του βρίσκεται πολύ παρακάτω, μόλις με 16.000 ψήφους.

Κι όμως. Ο Βελόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση στον Χατζηνικολάου: «… δεν με βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο, στόχος μου είναι το Εθνικό Κοινοβούλιο». Λέει δηλαδή ξεκάθαρα σε όσους τον ψήφισαν για Ευρωβουλευτή: σας χρησιμοποίησα, σας εξαπάτησα, σας αγνοώ και θα κοιτάξω το συμφέρον μου!!!

Αυτό είναι το ήθος του πολιτευτή, που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, πήγε στο ΛΑΟΣ (όπου βεβαίως ψήφισε και Μνημόνιο) και κατόπιν στην ΝΔ, για να καταλήξει στην Ευρωβουλή με την ψήφο των προφανώς εξαπατημένων ψηφοφόρων.

Όπως και νάχει, ο Βελόπουλος ξέρει ότι το κόμμα του έχει πήλινα πόδια. Ότι εκτός της προσωπικής του προβολής στην τηλεόραση, δεν έχει απολύτως τίποτε άλλο να προσφέρει. Και γι αυτό σκέπτεται να συμμετέχει και στις Εθνικές εκλογές, ο ίδιος, καθώς δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να τραβήξει κόσμο.

Δεν μας κάνει εντύπωση η επιδέξια κωλοτούμπα του εκπαιδευμένου σε αυτά Βελόπουλου. Και προφανώς δεν θα σταματήσει εδώ. Στην ίδια εκπομπή, δήλωσε επίσης, ότι : «…… ανήκω στο δημοκρατικό τόξο».

Ας ξεχάσουν λοιπόν όσοι τον ψήφισαν, τις οργίλες εκρήξεις στην εκπομπή του, εναντίον του δημοκρατικού τόξου, των μνημονίων κλπ. Για μια ακόμη φορά οι ψηφοφόροι εξαπατήθηκαν από επιτήδειους ψεύτες.

Επί τέλους ας γίνει κάποτε μάθημα, κι ας εκτιμηθεί δεόντως ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν ψεύδονται, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους, κι αυτοί είναι μόνον οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Ο Βελόπουλος ήταν πάντα ένα υπάκουο «καλό» παιδί του Συστήματος, ένα εξάρτημα του Καθεστώτος και τέτοιος παραμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.