Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

«Επανάσταση» made in USA στο Ιράν

23/09/2022

Πολλές φορές κατά το παρελθόν, έχουν προσπαθήσει οι παγκόσμιοι αφέντες να ανατρέψουν δια της βίας τo καθεστώς του Ιράν, που είναι «καρφί στο μάτι τους». Κι όλες τις φορές έχουν φάει τα μούτρα τους, αλλά δεν… πτοούνται και δοκιμάζουν ξανά και ξανά, όποτε βρουν την κατάλληλη ευκαιρία. 

Αυτή τη φορά, εκμεταλλεύονται τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί που συνελήφθη από την αστυνομία ηθών της χώρας, γιατί δεν φορούσε μαντίλα, και πέθανε τρεις μέρες αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε κάθε χώρα, για διάφορους λόγους, υπάρχουν πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε ταραχές. Έτσι και στο Ιράν, όπου οι Αμερικανοσιωνιστές «στρατολόγησαν» ως «πρωτοπόρους» της αναταραχής τους Κούρδους της επαρχίας Κουρδιστάν, στο Βόρειο Ιράν, απ’ όπου καταγόταν η Αμινί.

Αφού έγινε η αρχή, πήραν το «μήνυμα» τα ταραχοποιά στοιχεία ανά την χώρα κι έτσι οι διαδηλώσεις εξαπλώθηκαν και σε άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Τεχεράνης.

Μέχρι τώρα, οι ταραχές αντιμετωπίζονται επιτυχώς από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «ξεφουσκώσουν», μιας και η κυβέρνηση του Ιράν έκανε κίνηση-ματ, αποκλείοντας την πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες περιστάσεις στημένων «επαναστάσεων», από τους Αμερικανοσιωνιστές!

(ΥΓ): Το κωμικό της υποθέσεως, είναι ότι όλοι οι «προοδευτικοί» που αντιδρούν αμέσως σε κάθε συζήτηση για απαγόρευση της μαντίλας στους δημόσιους χώρους των ευρωπαϊκών χωρών, τάσσονται αναφανδόν κατά της μαντίλας στους δημόσιους χώρους του Ιράν…

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.