Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Κωμικές δηλώσεις από έναν αστείο υπουργό μιας γελοίας κυβέρνησης – Α. Γεωργιάδης: «Δείγμα ανάπτυξης η μεταγραφή Μαρσέλο»

03/09/2022

«Δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα αν ο τόπος ήταν μπίχλας»!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήρε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του μεγάλου Βραζιλιάνου άσου Μαρσέλο και μάλιστα είπε πως οφείλεται στην… ανάπτυξη της Ελλάδας!

Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο.  Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.