Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

NOVARTIS: Αποκάλυψη για τη βρόμικη συνωμοσία! Υπηρεσία του ΥΠΕΞ παραποίησε έγγραφο του FBI

03/06/2022

Οι Αμερικανοί αναφέρουν ξεκάθαρα ότι πήρε μίζα από τη φαρμακευτική

Το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου αφαιρέθηκε, και μάλιστα δύο φορές, από την επίσημη μετάφραση εγγράφου του FBI, στο οποίο αναφερόταν με σαφήνεια πως ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. χρηματίστηκε προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα του φαρμακευτικού κολοσσού Novartis.

Το γεγονός δεν αποτελεί μόνο επικίνδυνη θεσμική εκτροπή. αλλά αποδεικνύει παράλληλα την πραγματική σκευωρία, που δεν είναι άλλη από την ενορχήστρωση της συγκάλυψης του πραγματικού σκανδάλου. Αποκαλύπτει ακόμη πως οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis, εξαιτίας του οποίου άδειασαν τα κρατικά ταμεία, δεν αποτελούν σήμερα απλά το «κόμμα Νοvartis», αλλά τη «συμμορία Novartis», η οποία δεν διστάζει να μετέλθει ακόμη και παράνομες μεθόδους προκειμένου να συγκαλύψει τα εγκλήματα που πραγματοποίησε εναντίον του ελληνικού λαού.

Το συγκεκριμένο έγγραφο, λοιπόν, το οποίο είχε σταλεί αρχικά από το FBI στην πρώην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, έγινε στη συνέχεια τμήμα της δικογραφίας που είχε στα χέρια της η ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία εξέταζε εάν το σκάνδαλο Novartis είναι δήθεν πολιτική σκευωρία που στήθηκε από πολιτικούς, εισαγγελείς και δημοσιογράφους. Η κυρία Αλεβιζοπούλου έστειλε το έγγραφο στη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών για επίσημη μετάφραση, η οποία έγινε τον Απρίλιο του 2021. Ας βρούμε τώρα τις διαφορές ανάμεσα στα δύο έγγραφα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.