Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΓΥΑΡΟΣ, Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 

14/09/2020

Το έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό, πως ο πρώην αρχικνίτης, αρχιδημοσκόπος και νυν υπουργός της «εθνικοφρόνου», Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει ψήσει τον Μητσοτάκη ότι αν καταφέρει και κρατήσει τους «ακροδεξιούς» ψηφοφόρους στο «μαντρί» (το 4% αυτών που μέχρι το 2019 ψήφιζαν Χρυσή Αυγή…), πάει άνετα για… δεύτερη τετραετία.

Βέβαια, αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο, αφενός μεν γιατί τώρα πλέον δεν υπάρχει ο «μπαμπούλας» του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου, γιατί η πολιτική που ακολουθεί η Νουδούλα σε όλα τα ζητήματα είναι εξόχως αντιπατριωτική και αντιλαϊκή. Για να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό, ο φαιδρός δικτάτορας έχει μια ομάδα βολευτών του που το παίζουν «ακροδεξιοί», κι όταν προκύπτει κάποιο θέμα στήνουν ένα «ακροδεξιό» παραλήρημα στα κανάλια, προκειμένου να ικανοποιήσουν φραστικά τους πατριώτες ψηφοφόρους. Βέβαια, η κυβέρνηση πράττει τα ακριβώς αντίθετα απ’ αυτά που λένε οι «ακροδεξιοί», αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία… Το ότι «τα είπαν» μετράει σε κάποιους… αγαθοβιόληδες – δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι!

Ένα από τα «ακροδεξιά» πυροτεχνήματα που εκτοξεύουν τους τελευταίους μήνες οι «ακροδεξιοί» του Κούλη, είναι και οι δήθεν σκέψεις της χούντας να στήσει hotspots σε ακατοίκητα νησιά. Τα δε πληρωμένα τρολς, πήραν εντολή να εξάψουν τη φαντασία των αφελών, «συνιστώντας» στην «κυβέρνησή μας» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στήσει τα νέα hotspots στη Γυάρο και στην Μακρόνησο. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν περνάει ούτε απ’ τη σκέψη των ψοφοδεξιών που «τιμούν τους αγώνες της αριστεράς», για ευνόητους λόγους.

Αυτή τη φορά δε βρέθηκε «ακροδεξιός» βολευτής να το προτείνει επισήμως, γιατί αυτό θεωρείται «χοντρό» και αιτία πολέμου από τους αριστερούς ιδεολογικούς επιβήτορες της ψοφοδεξιάς. Επιλέχτηκε, λοιπόν, η λύση να δοθούν φραγκάκια -από τα μυστικά κονδύλια!- σε ένα ξένο ΜΜΕ και να γράψει ότι αυτή η πρόταση κατατέθηκε επισήμως από κυβερνητικούς.

Έτσι, το Focus έγραψε πως τον περασμένο Φεβρουάριο οι βολευτής της Νουδούλας Μανούσος Βολουδάκης (καινούργιο «ακροδεξιό» φυντάνι!) και Θοδωρής Ρουσσόπουλος (σύζυγος Μάρας Ζαχαρέα, κόρης του εαμίτη, μακρονησιώτη και ιστορικού στελέχους της άκρας αριστεράς Αιμίλιου Ζαχαρέα…), μετέφεραν την πρόταση σε Γερμαναράδες βουλευτές της αφέντρας Μέρκελ, κι αυτοί… ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και υποσχέθηκαν… χρηματοδότηση από τα κοινοτικά ταμεία.

Βέβαια, το Focus δεν εξηγεί γιατί αυτή η… φαεινή ιδέα δεν έγινε πράξη, αλλά τι σημασία έχει; Και μόνο με το παραμύθι ότι μια τέτοια πρόταση κατατέθηκε επισήμως, ικανοποιήθηκε το αίσθημα κάποιων εύπιστων πατριωτών, άρα ο επικοινωνιακός στόχος επετεύχθη!    

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.