Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΩΡΥΟΤΑΝ ΠΩΣ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΣΚΗΝΕΣ! 

12/09/2020

Οι δύο όψεις της «εθνικοφροσύνης» των Κούληδων που μας κυβερνούν…

Στον ΣΚΑΪ, ο «ακροδεξιός» Μπουμπούκος ούρλιαζε, πως «δεν είμαι υποχρεωμένος αν καίνε τα σπίτια να τους δίνουμε καινούργια», διευκρινίζοντας αργότερα πως η άποψη αυτή «εκφράζει το αίσθημα, όχι το πρακτικό κομμάτι».

Ας πάμε τώρα στο «πρακτικό» κομμάτι. Την ίδια ώρα που αυτό το πράμα βρισκόταν σε στημένο «ρατσιστικό» παραλήρημα (για να εξαπατήσει τους πατριώτες και να τους κρατήσει στο «μαντρί»…), φαντάρια στην Λέσβο έστηναν σκηνές για τα «προσφυγάκια», κάτω από τον καυτό ήλιο, κατόπιν εντολής από το Μαξίμου! Και δε σταμάτησαν ούτε τη νύχτα, όπου έστηναν τις σκηνές υπό το φως προβολέων! Σε τοποθεσία ευάερη και ευήλια και πλάι στο κύμα – για να κάνουν και τα μπάνια τους τα «προσφυγάκια»!

Αυτοί είναι οι «ακροδεξιοί» της ΝΔ! Να λένε λόγια για να ικανοποιήσουν –φραστικά!- το λαϊκό αίσθημα και την ίδια ώρα η κυβέρνηση που υπηρετούν, να υλοποιεί το… «πρακτικό κομμάτι» πράττοντας τα ακριβώς αντίθετα! Φτύστε τους για να μην τους… ματιάσετε!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.