Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ηρεμολόγιο Τετάρτης 18/09/2024

Η μετανάστευση του Μάκη Βορίδη στην αλλοδαπή είναι, αν μη τι άλλο, η είδηση της εβδομάδας. Κρίμα κι άδικο ολόκληρος υπουργός Επικρατείας να παίρνει των ομματιών του και να ζει στα ξένα στο άνθος της ηλικίας του (είναι μόλις 60 ετών).

● Και πού το μάθαμε ότι μετανάστευσε ο Βορίδης; Αυτό προέκυψε ως συμπέρασμα από την προσεκτική ανάγνωση της δήλωσης που έκανε για τον εποικισμό της Ελλάδας από αφροασιατικούς πληθυσμούς. Είπε ο Βορίδης: «Η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, ελέγχονται τα πάντα, έχουν επιταχυνθεί οι διαδικασίες του ασύλου – κάποτε δίναμε το άσυλο σε τρία χρόνια και επομένως έμεναν εδώ τρία χρόνια. Τώρα το δίνουμε σε δύο, τρεις μήνες ή το απορρίπτουμε, και επομένως επαναπροωθούμε, μπαίνουμε σε διαδικασία απομακρύνσεως του μετανάστη».

● Από αυτά συμπεραίνεται ότι μετανάστευσε στα ξένα ο Μάκης. Είναι αδύνατον να ζει στην Ελλάδα, να βλέπει την πρωτεύουσα, τις μεγάλες πόλεις και την ύπαιθρο να έχουν αλωθεί από το Ισλάμ και να θεωρεί ότι η χώρα «δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» και ότι «ελέγχονται τα πάντα».

● Επίσης, αυτό που λέει για το άσυλο είναι μεγάλη παπάτζα. Η Ελλάδα δίνει μεν άσυλο σε χρόνο dt, ακόμα και σε λαθρομετανάστες που δεν προέρχονται από εμπόλεμες χώρες αλλά δεν απελαύνει ούτε μισό κουνούπι τίγρη, που πέρασε παράνομα τα σύνορα.

● Επίσης, ακριβώς αυτή η πολιτική (της αθρόας χορήγησης ασύλου και της νομιμοποίησης των παρανόμως εισελθόντων) λειτούργησε σαν κράχτης για όποιον ήθελε να βρει στην Ελλάδα τον μήνα που τρέφει τους έντεκα.

● Τώρα πια η Γερμανία επιδιώκει να μας στείλει πίσω πεσκέσι περίπου 70.000-100.000 αλλοδαπούς που ζουν παράνομα στη χώρα. Ο Βορίδης θεωρεί όντως ότι «η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» ή μας δουλεύει, όπως δούλευε τους οπαδούς του Ελληνικού Μετώπου, του κόμματός του δηλαδή, με την αφίσα «Κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες»; (βλ. εικόνα κάτω).

ΠΗΓΗ: www.dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.