Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Νικόλαος Μιχαλολιάκος προς διεφθαρμένα ΜΜΕ: Σας περιφρονώ! – ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα παίχτηκε μια ακόμα αισχρή σκηνή στο γελοίο θέατρο των πολιτικών διώξεων. Από την πρώτη κιόλας ημέρα τα ΜΜΕ προανήγγειλαν(!) την έφεση κατά της δικαιωματικής αποφυλάκισης του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, μια ολόκληρη βδομάδα πριν αυτή κατατεθεί, προφανώς συμπράττοντας σε ένα βρόμικο σχέδιο πιέσεων προς την δικαιοσύνη. Εξίσου “ανεξάρτητη” ήταν απ’ ότι φαίνεται και η ίδια η απόφαση του συμβουλίου αφού, πριν καν εκδοθεί, η αστυνομία είχε φροντίσει να περικυκλώσει την κατοικία του ιδρυτή της Χρυσής Αυγής…

Είναι προφανές και στον πλέον αφελή ότι και η σημερινή απόφαση δεν έχει κανένα απολύτως ποινικό χαρακτήρα αλλά και ότι ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα συνεχίζει να αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια τον λυσσαλέο πόλεμο ενός διεφθαρμένου καθεστώτος. Με αυτή την υπερηφάνεια και λακωνικότητα στάθηκε ακόμα και κατά την στιγμή της σύλληψης του προκαλώντας τα “σοκαρισμένα” σχόλια των ΜΜΕ.

Σε πλήρη αντιδιαστολή, οι δηλώσεις των δήθεν αντισυστημικών μπολσεβίκων δικηγοράκων που παρακαλούσαν το καθεστώς για τις διώξεις και σήμερα πανηγύρισαν για μια απόφαση που, κατά δική τους ομολογία, αποτελεί προϊόν (παράνομης) κυβερνητικής παρέμβασης.

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.