Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Νέος «εθνικός» ηγέτης και πολέμαρχος για τους ψευτοπατριώτες ο… Δένδιας

Είμαστε στον Ιανουάριο του 2018 και όλοι οι Έλληνες με εθνικά φρονήματα ευρίσκονταν σε κατάσταση συναγερμού για τη συμφωνία των Πρεσπών, το ξεπούλημα της Μακεδονίας που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Την προηγούμενη ημέρα του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη ο Δένδιας παίρνει θέση κατά των συλλαλητηρίων.

«Η ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει ότι τα συλλαλητήρια δεν βοήθησαν τελικά στην προώθηση των εθνικών θεμάτων κατά επωφελή τρόπο» επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας με αφορμή το αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.»

Τελικά δεν πέρασε η άποψη του και η ΝΔ βλέποντας ότι θα χάσει πολλές ψήφους παίρνει τα νάιλον σημαιάκια της και κατεβαίνει στα συλλαλητήρια παρά την αντίθετη άποψη Δένδια.

Του Δένδια, που ήταν ένας βουλευτής της επαρχίας, που έβγαινε βουλευτής με το ζόρι με την βοήθεια των μασόνων φίλων του και έγινε … μεγάλος “πολιτικός παράγων” και υποψήφιος δελφίνος με τη δίωξη της Χρυσής Αυγής και τη φυλάκιση των εθνικιστών.

Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τους ψευτοπατριώτες που θυμούνται τις άνευ περιεχομένου δηλώσεις Δένδια για την Τουρκία, ο οποίος κάθε μέρα σύμφωνα με τα πουλημένα ΜΜΕ έδινε και ένα χαστούκι στον Ερντογαν.

Ο Δένδιας, ο καλός φίλος των σιωνιστών και του πρόσφατα αποβιώσαντος Ρότσιλντ, εμφανίζεται ως «εθνικός» ηγέτης και πολέμαρχος μέσα στην αποτυχία έναντι των δεξιών (της πλάκας) ψηφοφόρων του Μητσοτακη και οι ψευτοπατριώτες από κοντά.

Φαίνεται πως ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Και πάντα εύστοχος και επίκαιρος ο γνωστός στίχος του Σουρή: «Ω Ελλάς ηρώων χώρα! Τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα…» και αυτό αφορά όχι μόνο τους διάφορους ψεύτικους και ξενόδουλους δήθεν «μεσσίες» αλλά και τους βλάκες που τους ακολουθούν. 

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.