Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

IN. GR – “Το χτύπημα στη Χρυσή Αυγή το έδωσε το κράτος με ποινικές διώξεις”

Στον γνωστό ιστότοπο του συγκροτήματος Νέων κ.λπ., δημοσιεύθηκε άρθρο, το οποίο σχολίαζε δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, το οποίο έδινε ως “επιτυχημένο” παράδειγμα καταστολής των εθνικιστικών κομμάτων το παράδειγμα της Ελλάδος.

Πως όμως; Όχι με την δικαιοσύνη, όπως λένε, αλλά με μία ποινική δίωξη που ήταν πολιτική απόφαση όπως δήλωσε και πρόσφατα στην βουλή ο Σαμαράς για όποιον έχει αμφιβολίες. Διαβάσαμε λοιπόν σχετικά: 

«Στα χρόνια που ακολούθησαν την οικονομική κρίση, ανήλθε στην Ελλάδα ένα κόμμα που ήταν τόσο ριζοσπαστικό, όσο ελάχιστες ακραία δεξιές παρατάξεις: η Χρυσή Αυγή …

… Oι δύο ερευνητές έλαβαν υπ’ όψιν το μέγεθος του πληθυσμού των πόλεων, καθώς και το γεγονός ότι το κόμμα σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία σε περιοχές με περισσότερους μετανάστες, αλλά και μεταξύ των νέων.

Η περίπτωση της Ελλάδας είναι πάντως διδακτική και για έναν ακόμη λόγο. Τελικά το αποφασιστικό χτύπημα στη Χρυσή Αυγή το έδωσε πιθανότατα το κράτος, όταν αυτό άσκησε ποινικές διώξεις ενάντια στο κόμμα και έφερε τους ηγέτες του ενώπιον της δικαιοσύνης … Σήμερα η ακροδεξιά είναι κατακερματισμένη. Στο πολιτικό σύστημα κυριαρχούν τώρα οι συντηρητικοί – έχοντας πρώτα διαχωρίσει τις θέσεις τους από την ακροδεξιά»

Συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι μία δίωξη καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ότι χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει κίνημα εθνικιστικό, αλλά ένας κατακερματισμένος χώρος συντηρητικών.  Αυτό ας το βλέπουν κάποιοι φθονεροί, που παρουσιάζονται σαν εθνικιστές και πολέμησαν και πολεμούν με πάθος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.