Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Αριστερές αθλιότητες: Υποστηρίζουν εγκληματία Σομαλό διακινητή μεταναστών

10/01/2023

Ο Σομαλός εγκληματίας Μοχαμάντ Χανάντ, που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 142 χρόνια φυλακή ως διακινητής μεταναστών, καταδικάστηκε τελικά από το Εφετείο Μυτιλήνης σε 37 χρόνια, αλλά θα αποφυλακιστεί τις επόμενες μέρες! Πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

Η καταδικαστική απόφαση του Εφετείου της Μυτιλήνης είναι δεύτερου βαθμού. Είναι δηλαδή τελεσίδικη. Παρά την ποινή φυλάκισης των 37 ετών που του επιβλήθηκε, ο Σομαλός εγκληματίας θα αποφυλακιστεί τις επόμενες μέρες! Δηλαδή η ποινή των 37 ετών είναι προφανώς ονομαστική αφού εκτιτέα είναι μόνο τα 8 χρόνια!

Το γεγονός στάθηκε αφορμή για να πανηγυρίσουν η Αυγή, ο Κούλογλου και κάθε λογής αριστεροί που δραστηριοποιούνται σε διάφορες ΜΚΟ και παρέχουν υποστήριξη σε όσους προσάγονται στη δικαιοσύνη για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ο Σομαλός και πολλοί σαν αυτόν βρίσκουν ηθική και νομική υποστήριξη από αριστερούς δημοσιογράφους, βουλευτές, ευρωβουλευτές, αριστερές οργανώσεις και κόμματα για ”ανθρωπιστικούς λόγους”, όπως διατείνονται. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ιδεολογικές εμμονές της αριστεράς οι οποίες είναι το λιγότερο επικίνδυνες για να μην πούμε τίποτα περισσότερο, αφού τελευταία διάφορες ΜΚΟ εξετάζονται από τη δικαιοσύνη για διάπραξη οικονομικών και άλλων εγκλημάτων.

Από την είδηση της καταδίκης του Σομαλού προκύπτουν εύλογα ερωτήματα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.