Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Πού είναι η «Πανεπιστημιακή Αστυνομία»;

13/01/2023

Μεγάλος ντόρος έγινε προ μηνών με την εμφάνιση της -πολυδιαφημισμένης από την κυβέρνηση των… νομοταξιτών της Νουδούλας- «Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων» (ΟΠΠΙ), ΕΞΩ από «άσυλα» (πανεπιστημιακά ιδρύματα), στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Εκείνες τις μέρες έγιναν έξω από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και κάποια επεισόδια με αριστεριστές, κατά την διάρκεια των οποίων οι… φοβεροί και τρομεροί «προστάτες» των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων… κρύβονταν πίσω από τα ΜΑΤ. Έκτοτε, δεν ξανακούσαμε τίποτα γι’ αυτούς…

Αυτές τις μέρες, ο –πρώην αρχικνίτης!- υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ανακοίνωσε πομπωδώς ότι στις 20 Ιανουαρίου του 2023 τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής θα στελεχωθούν με 600 νέους «Ειδικούς Φρουρούς» για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, χωρίς να διευκρινίσει που βρέθηκαν αυτοί οι 600 νέοι «Ειδικοί Φρουροί». Ναι, όπως καταλάβατε, πρόκειται για τους… πρώην «Πανεπιστημιακούς Αστυνομικούς»! Προφανώς, η κυβέρνηση κατήργησε σιωπηρά –για να μην ξεφτιλιστεί!- την «Πανεπιστημιακή Αστυνομία», κάνοντας το χατίρι των αριστεριστών, αλλά ταυτόχρονα κράτησε τα 600 «γαλάζια παιδιά» στην Αστυνομία, βαφτίζοντάς τους… «Ειδικούς Φρουρούς»! 

Πως είπατε; Αυτά δε γίνονται ούτε στο… Κονγκό; Μα η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι πολύ χειρότερη κι απ’ τη χειρότερη αφρικανική χώρα! Ακόμα κι όταν κυβερνιέται από… αρίστους!

Α.Β.

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.