Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΡΑΠΩ! ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ Η…ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΟΦΑΓΟΣ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ»! 

07/03/2021

Είναι «εθνικόφρων» και το καυχιέται η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, και πρωτοστατεί στον… αντισυμμοριακό αγώνα κατά του Κουφοντίνα και των ορδών του. Μόνο που δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η –πολύ… ξινή και πολύ κυνική- μανδάμ της… εθνοσωτηρίου του Μητσοτάκη ήτανε συντρόφισσα με τους Κουφοντιναίους και πάσχιζε να βγάλει το λαό στους… δρόμους! Όπως άλλωστε πρόσταζε και το γνωστό «επαναστατικό» τραγούδι «παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους, γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους, στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί…»!

Το 1998, λοιπόν, ως φοιτήτρια, η Νικολάου ήτανε βέρα… Πασιονάρια κι ανήκε στη σπουδάζουσα της ΚΝΕ, Πανσπουδαστική», κατακεραυνώνοντας τις… «συμβιβασμένες παρατάξεις».

Όπως βλέπετε στο ειδικό αφιέρωμα του «Ριζοσπάστη» για τις φοιτητικές εκλογές, η… Πασιονάρια Νικολάου, διακήρυττε πως «η παράταξη του ΚΚΕ έχει θέσεις και αιτήματα που μπορούν να υλοποιηθούν και όχι ψευτοριζοσπαστικές απόψεις όπως οι άλλες συμβιβασμένες παρατάξεις, που ακολουθούν την κυβερνητική πολιτική». Καλούσε, δε, τους φοιτητές «να ψηφίσουν ΠΚΣ, να αυξηθεί η δύναμη και να βγούμε αύριο όλοι μαζί στο δρόμο για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Ωστόσο, η ξεχειλίζουσα από… επαναστατικό οίστρο Σοφία-Πασιονάρια Νικολάου, βρήκε μάλλον… συμβιβασμένη και την σπουδάζουσα της ΚΝΕ κι έστριψε αριστερότερα! 

Έτσι, το 2001 κατήλθε στις φοιτητικές εκλογές με την παράταξη ΡΑΠΑΝ-ΣΑΦΝ, των ΕΑΑΚ, τουτέστιν των αριστεριστών!

Ε, τα χρόνια πέρασαν μέχρι που τη μάζεψε κι αυτή ο Κούλης Μητσοτάκης στη ΝΦ-ΝΔ (Νέο Φιλελεύθερη ΝΔ) και τώρα παίζει το ρόλο της σκληρής και άτεγκτης… «κουφοντινοφάγου»!

Να την χαίρεστε, κοπρόσκυλα «ακροδεξιοί» κι «εθνικόφρονες»! Τοιούτες σας ταιριάζουν!

(ΥΓ): Αν ζούσε τώρα ο Άρης Βελουχιώτης, πιθανότατα θα ήταν… υπουργός του Κούλη Μητσοτάκη, εκπροσωπώντας την… ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.