Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Είναι αυτοί που έλεγαν ότι θα ρίξουν τον Κυριάκο! Όλοι μαζί μία συμμορία περιμένουν να ξαναπάρουν τις καρέκλες για να λεηλατήσουν ότι έμεινε από τη χώρα – Τελειώστε τους στις εκλογές!

07/05/2023 

Αυτοί που έβγαιναν σε εκδηλώσεις και έδιναν συνεντεύξεις και δήλωναν περίτρανα ότι είναι η εσωκομματική αντιπολίτευση του Μητσοτάκη, τώρα τον αθωώνουν και συμμετέχουν σε φιέστες ενόψει εκλογών. Αυτό είναι το δούλεμα που ρίχνουν στο λαό όταν βλέπεις στο Ζάππειο αγκαλιές και φιλιά του Κούλη με τους… δυσαρεστημένους Καραμανλή και Σαμαρά. Τον λαό δεν τον δουλεύει κανείς και οφείλουμε να ξυπνήσουμε όλους όσους τρώνε το σανό που σερβίρει η ΝΔ.

Εκτός των πρώην πρωθυπουργών, ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένεται να δώσουν το «παρών» είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Σταύρος Δήμας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη κ.ά. Η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσει με ένα σύντομο αναδρομικό βίντεο, το οποίο θα εστιάζει στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, με αφετηρία, βεβαίως, την υπογραφή της ένταξης της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Ζάππειο.

Μία ωραία ατμόσφαιρα αρκεί να ξαναβγεί το καθεστώς του Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ: https://karditsastakra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.