Σάββατο 6 Μαΐου 2023

ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 05/05/2023

● Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης βολτάρει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και κάνει προεκλογική καμπάνια που πληρώνει ο ελληνικός λαός;

● Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και μέχρι και την επομένη της 21ης Μαΐου μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας».

● Πάλι καλά να λέμε που ο φεουδάρχης με τις σπουδές στο Χάρβαρντ και την πίστη στα βατραχάκια του φενγκ σούι χρησιμοποιεί μόνο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος του για να κάνει προεκλογική εκστρατεία.

● Σύμφωνα με τον Σκέρτσο, «μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας». Δηλαδή, μπορεί να πετάει με Ραφάλ, F-16, ελικόπτερα Απάτσι, με C-130 (αν είναι διαθέσιμο κάποιο), να ταξιδεύει με φρεγάτες, με υποβρύχια, κανονιοφόρους, αρματαγωγά, με διαστημόπλοια (όταν πάρει μπρος για τα καλά η διαστημική υπηρεσία μας, που θα ίδρυε ο συριζαίος Νίκος Παππάς) και με άλλα πολλά.

● Μόνο με τεθωρακισμένα δεν θα βολτάρει ο Κούλης, αφενός για να μη δημιουργεί συνειρμούς και αφετέρου επειδή σε ηλικία έξι μηνών ήταν «πολιτικός κρατούμενος»!

● Παρακαλείται το εκλεκτό αναγνωστικό κοινό να μη γελά ειρωνικά. Αυτό το έχει δηλώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή!

● Πάλι καλά να λέτε που δεν αποφάσισε να κυκλοφορεί με τριήρη ή με γαλέρα και να βάζει φορολογουμένους να τραβάνε κουπί, έτσι για να τους βλέπει και να νιώθει πιο χαϊλίδικα την εξουσία του και να κεφάρει.

● Περαστικά μας, βρε παιδιά, και πληρώστε γρήγορα τις οφειλές σας στο Δημόσιο. Τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη καίνε μπόλικη κηροζίνη και το καύσιμον κοστίζει…

π

ΠΗΓΗ: www.dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.