Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Η πάμπλουτη κομμουνίστρια Ραφφαέλλα Καρρά, αλληλέγγυα και γουνάτη

Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ

Την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 πέθανε στα 78 της χρόνια από καρκίνο του πνεύμονος η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Ραφφαέλλα Καρρά. Την περασμένη Τρίτη η «Αυγή» κατέγραψε στην 1η σελίδα το γεγονός, ενημερώνοντάς μας πως η μακαρίτισσα showwoman ήταν φανατική κομμουνίστρια και ψήφιζε μια ζωή το Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας!..

Στο ρεπορτάζ που υπήρχε στις μέσα σελίδες της «Αυγής» (βλέπε εδώ https://tinyurl.com/p83ueezu ) διαβάσαμε την συνέντευξη που έδωσε η Ραφφαέλλα στην «Αυγή» το 1978 όταν είχε έλθει στην Ελλάδα για κάποια «αρπαχτή». Μεταξύ άλλων, η Καρρά είχε πεί στην «Αυγή» ότι κάθε χρόνο πηγαίνει δωρεάν στο Φεστιβάλ της κομμουνιστικής ιταλικής εφημερίδας «Ουνιτά» και ψηφίζει το Κ.Κ. Ιταλίας γιατί είναι πολύ ανεκτικό!.. 

ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ Κ.Κ. ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΓΟΥΝΕΣ!..

Δήλωνε, μεταξύ άλλων πριν 43 χρόνια η Ραφφαέλλα Καρρά στην «Αυγή»: «Το ιταλικό ΚΚ ξέρει να σέβεται τις συνήθειές μας, ακόμα και τις περίφημες ιταλικές παραξενιές. Δεν φτιάχνει σχήματα ζωής για να μάς βάλει μέσα, κι έτσι, εγώ ας πούμε, μπορώ να φοράω τη γούνα μου μινκ, χωρίς καμία τύψη, και ομολογώ, αν ήμουν φτωχότερη, θα έμενα νηστική ένα χρόνο για να την αγοράσω»!..

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, το 1978 οι μπολσεβίκοι δεν είχαν ακόμη ανακαλύψει την χρυσοφόρα όρνιθα που ονομάζεται Οικολογία και επέτρεπαν στα επώνυμα στελέχη τους να φοράνε χωρίς τύψεις πανάκριβες γούνες μινκ… Είναι αξιοσημείωτο ότι η λατρεία της «Αυγής» προς την Ραφφαέλλα Καρρά εκδηλώθηκε και την περασμένη Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με πρωτοσέλιδο αφιέρωμα που είχε τίτλο… «Η Ραφαέλα της Αριστεράς, της Αλληλεγγύης και των LGBT»!..

Ωστόσο, στο λήμμα «Raffaella Carrà» της αγγλικής Wikipedia μαθαίνουμε κι άλλα ενδιαφέροντα για την Ραφφαέλλα: Ότι ποτέ δεν παντρεύτηκε για ιδεολογικούς λόγους, παρότι είχε δεκάδες επώνυμους γκόμενους (μεταξύ αυτών και τον Φρανκ Σινάτρα), ότι εκ πεποιθήσεως δεν ήθελε να αποκτήσει δικά της παιδιά, κι ότι είχε υιοθετήσει δεκάδες τριτοκοσμικά παιδάκια από Αφρική και Ασία εξ αποστάσεως (προφανώς με το σύστημα της «Action Aid»), στα οποία έστελνε τακτικά χρήματα και μάθαινε τα νέα τους... 

ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!..

…ΘΥΜΙΖΩ ότι αυτό είναι το νέο σύστημα αντικαταστάσεως πληθυσμού που προωθούν οι κάθε λογής «Δικαιωματάκηδες» και συμφωνούν μαζί τους οι Συριζαίοι Δεσποτάδες: Είναι εγωϊσμός να κάνουμε δικά μας παιδιά εμείς οι Λευκοί, την στιγμή που υπάρχουν τόσα εκατομμύρια δυστυχισμένα παιδάκια σε Αφρική και Ασία, και τόσες χιλιάδες ασυνόδευτα λαθρομεταναστόπουλα στην Ελλάδα. Ας υιοθετήσουμε κάποια από αυτά τα παιδάκια, και ας είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουμε πρώτο τραπέζι πίστα στον Παράδεισο, δίπλα στον Χριστό και στους Αγίους μας.

Άλλωστε, Ανθρώπινες Φυλές δεν υπάρχουν, όπως βροντοφώναξε ο Απόστολος Παύλος στην ομιλία του προς τους Αθηναίους στον Άρειο Πάγο, πράγμα που επιβεβαίωσε πριν λίγα χρόνια και η Γενετική Επιστήμη, όπως αποκάλυψε προ ημερών σε τηλεοπτική του συνέντευξη και ο συνταξιούχος καθηγητής Γενετικής του ΑΠΘ, Κώστας Τριανταφυλλίδης: Φυλές δεν υπάρχουν, είναι Ρατσισμός το να θέλουμε να μη σβήσει η Ελληνική Φυλή. Μη κάνετε δικά σας παιδιά, είναι εγωϊσμός. Υιοθετήστε άφοβα τα δυστυχισμένα Αφρικανόπουλα όπως κάνουν πολλές πάμπλουτες μεγαλοκυρίες της Ελληνικής Κοινωνίας και το διαφημίζουν προκλητικότατα στα social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes από τους αποβλακωμένους από τον Ανθρωπισμό Νεοέλληνες…

Κορυφαίο παράδειγμα η τηλεοπτική παραγωγός Χριστίνα Κοντοβά, που πηγαινοέρχεται τους τελευταίους 12 μήνες στην Ουγκάντα για να της επιτρέψουν οι Αρχές να υιοθετήσει την Ουγκαντεζούλα Ada, που είναι ορφανή. Και η προσπάθειά της αυτή, εδώ και 3 μήνες, προβάλλεται μανιωδώς από τα Ελληνικά ΜΜΕ ως… εξαίρετη πράξη χριστιανικής συμπεριφοράς (δείτε εδώ τι γράφουν https://tinyurl.com/9m9hmkun να φρίξετε) την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες ορφανά Ελληνόπουλα στα ορφανοτροφεία και δεν τα υιοθετεί κανείς.

ΜΕ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τι γίνεται με την υπόθεση της 17χρονης Ρουμάνας Αμάντας, που έψαχνε τόσες μέρες το «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί είχε εξαφανισθεί από το Ίδρυμα στο οποίο ζούσε. Τελικά την βρήκαν στο Κέντρο της Αθήνας να εκδίδεται για 150 ευρώ την ώρα, με νταβατζή έναν 57χρονο Αλβανό, που διαθέτει πολυτελή οικία στην Ραφήνα.

Η ιστορία της Αμάντας επιβεβαιώνει πως η αποβλακωμένη από τον Ανθρωπισμό Ελλάδα έχει μαζέψει τους χειρότερους ξένους μετανάστες στο έδαφός της: Η Αμάντα ήρθε πάμφτωχη στην χώρα μας από την Ρουμανία με την μάνα της και τα αδέλφια της. Την βίαζε επί χρόνια ο αλλοδαπός γκόμενος της μάνας της και τελικά κατέληξε σε Ίδρυμα, το οποίο πληρώνουμε εμείς οι χρεοκοπημένοι Έλληνες. Σχολείο δεν πήγαινε, και πάλι καλά που κατέληξε στην πορνεία και όχι στα ναρκωτικά.

Τέτοιας κατωτάτης υποστάθμης ξένους μετανάστες έχουν μαζέψει οι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα: Εντελώς αναλφάβητους, πάμφτωχους, να κουβαλάνε πάνω τους όλες τις πληγές του Φαραώ, από ηπατίτιδα μέχρι Aids. Και σε χιλιάδες από αυτούς τους κατωτάτης υποστάθμης μετανάστες το Ελληνικό Κράτος χορηγεί αφειδώς επιδόματα, διότι αυτό επιβάλλουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ο αλλοιωμένος από τους Συριζαίους Δεσποτάδες Χριστιανισμός!..

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.