Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ «ΛΗΜΝΟΣ» ΚΑΙ «KEMAL REIS»; ΕΓΙΝΕ «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΗ» Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;

14/08/2020

Φήμες που κυκλοφορούν από την από δω και την από κει πλευρά των συνόρων, επιμένουν ότι υπήρξε σύγκρουση της ελληνικής φρεγάτας «Λήμνος» με την τουρκική «Kemal Reis», που είναι ένα από τα τουρκικά πλοία που μετέχουν στην συνοδεία του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis.

Την αρχή έκαναν τα τουρκικά ΜΜΕ, που υποστήριξαν ότι υπήρξε σύγκρουση από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στο ελληνικό πλοίο. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Ερντογάν υπονόησε κάτι τέτοιο: «Τους έχουμε ήδη πει (στους Έλληνες) ότι αν επιτεθούν στο Oruc Reis, ως απάντηση θα υπάρξει βαρύ τίμημα. Και έχουμε δώσει την πρώτη απάντηση σήμερα».

Από ελληνικής πλευράς, το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΘΑ αναφέρουν επισήμως πως δεν υπήρξε καμμία σύγκρουση. Ωστόσο, κάποιοι «κύκλοι» θριαμβολογούν ότι υπήρξε σύγκρουση, από την οποία η τουρκική φρεγάτα κατέληξε στο… φαναρτζίδικο.

Ποιοι είναι αυτοί οι «κύκλοι» που έβγαλαν και κυκλοφόρησαν τη φήμη; Είναι διαδικτυακοί «εθνικόφρονες», που όλες αυτές τις μέρες είχαν βγάλει το σκασμό καταπίνοντας την «κάμηλο» της ξεφτίλας των Κούληδων και τώρα ξαφνικά πήραν αέρα και θριαμβολογούν! Πρόκειται για καθοδηγούμενους από το γνωστό κύκλωμα των υπογείων Μαξίμου και της ΚΥΠ, που παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια για εσωτερική κατανάλωση!  

Ποια είναι η αλήθεια, σύμφωνα με μια γρήγορη έρευνα που κάναμε, ρωτώντας ανθρώπους που ξέρουν; Ο ισχυρισμός ότι η τουρκική φρεγάτα επιχείρησε να σταματήσει την ελληνική, που επιχειρούσε να πλησιάσει το Oruc Reis είναι καταφανώς ψευδής, διότι η εντολή Μητσοτάκη προς το Πολεμικό Ναυτικό είναι να παρακολουθεί από μεγάλη απόσταση την πορεία του τουρκικού ερευνητικού και της συνοδείας του και να μην πλησιάσει ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Επίσης, άλλη εντολή Μητσοτάκη προς το Π.Ν., είναι πως σε περίπτωση που τουρκικό πλοίο κινηθεί για οποιονδήποτε λόγο προς ελληνικό, το ελληνικό να φύγει τάχιστα!

Άρα, είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, σύγκρουση δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει και δεν υπήρξε, άρα ψεύδονται και οι Τούρκοι και οι… κουλόφρονες πολέμαρχοι του διαδικτύου!

(ΥΓ): Αφήνουμε μόνο μια μικρή πιθανότητα να υπήρξε σύγκρουση, στην περίπτωση που η ελληνική φρεγάτα προσπάθησε αλλά δεν πρόλαβε να την κοπανήσει! 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.