Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

“Που είσαι Χρυσή Αυγή;”

Λίγο πριν την φυλάκιση του από το ανθελληνικό καθεστώς και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει μόλις αναλάβει, ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος προέβλεπε: Είπαν ψέματα και παρέσυραν πολύ κόσμο. Ο κόσμος αυτός θα το μετανιώσει πικρά και θα έλθει και πάλι η στιγμή που θα πούνε “Που είσαι Χρυσή Αυγή;”. Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο στο οποίο μια ηλικιωμένη Ελληνίδα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν όχλο αφρικανών που την χλευάζουν και την προπηλακίζουν σε κάποια γειτονιά της Αθήνας, μπροστά σε ένα απαθές πλήθος Ελλήνων(;). Η δημοσίευση του εν λόγω βίντεο από αντιφασιστικές σελίδες συνοδεύτηκε από έναν οχετό ύβρεων και απειλών προς την ηλικιωμένη διότι γεμάτη αγανάκτηση απαντά “που είναι η Χρυσή Αυγή;” στους αλλοδαπούς που με θράσος της φωνάζουν “που είναι το αστυνομία σου;”!

Πέρα από την πλαστή εικόνα της μιντιακής προπαγάνδας, ένα κύμα αγανάκτησης απλώνεται κάθε γωνιά της χώρας, χωρίς δυστυχώς να βρίσκει τον γνήσιο εκφραστή του. Η καθημερινότητα γίνεται μέρα με την μέρα δυσβάσταχτη, η ακρίβεια έχει χτυπήσει κάθε Ελληνικό νοικοκυριό, οι εισροές λαθρομεταναστών όχι μόνο συνεχίζονται αλλά έχουν δημιουργήσει και σοβαρά προβλήματα στα τοπικά συστήματα υγείας και τριτοκοσμικές εικόνες σε γειτονιές των αστικών κέντρων. Την ίδια στιγμή, οι προτεραιότητες της “μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης” που κυβερνά είναι να δώσει παιδιά σε ομοφυλόφιλους, να στήσει πανευρωπαϊκές lgbt φιέστες και να κλείσει το στόμα όποιου τολμά να ασκήσει κριτική στην ακραία κατάπτωση ηθών που επιβάλλει.

Όμως, περιστατικά όπως αυτό (που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι καθόλου μεμονωμένα) αποδεικνύουν ότι ο “σπόρος” της Χρυσής Αυγής έχει ριζώσει στην Ελληνική κοινωνία. Όλο και περισσότεροι πολίτες αναπολούν τις μέρες που το Κίνημα μας προσέφερε μια φωνή αντίστασης μέσα στο σάπιο πολιτικό σύστημα και πρόβαλε την ελπίδα για μια πραγματική αλλαγή. Η νοσταλγία αυτή υποδηλώνει ότι, παρά τις διώξεις, την φίμωση και την συμμαχία λάσπης των κομμουνιστο-καπιταλιστών, η Χρυσή Αυγή έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στον κοινωνικό και πολιτικό ιστό της χώρας. Είναι άλλωστε γεγονός, πως αν το σχέδιο εισβολής και αντικατάστασης των Ελλήνων έμεινε μερικά χρόνια πίσω στην χώρα μας, αυτό οφείλεται απόλυτα στην αφόρητη εκλογική πίεση που ασκούσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στα καθεστωτικά κόμματα, “εκβιάζοντας” τα να επιβραδύνουν για λίγο την αντεθνική ατζέντα τους.

Το “πού είναι Χρυσή Αυγή;” δεν είναι απλά μια κραυγή αγανάκτησης, είναι ο τρόμος ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Η σπορά του πολυετή Αγώνα του Κινήματος μας έχει πέσει, ήδη ανθίζει σιγά-σιγά στην Ελληνική Νεολαία και με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να εξαπλωθεί ξανά μαζικά στον Ελληνικό Λαό.

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.