Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Γιατί άραγε οι Κούληδες στήνουν νέες υπερδομές στα νησιά και στον Έβρο; Περιμένουν «πελατεία» από το Αφγανιστάν!

14/08/2021

Μία από τις φαινομενικές επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι ότι έχουν σχεδόν σταματήσει οι ροές λαθρομεταναστών στην χώρα. Βέβαια, έχουμε εξηγήσει πως για να γίνει αυτό, πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει συμφωνία με την Τουρκιά, με άγνωστα μέχρι στιγμής ανταλλάγματα.

Ενώ, λοιπόν, έχουν σταματήσει οι ροές, η κυβέρνηση κόπτεται να στήσει νέες υπερδομές στα νησιά και στον Έβρο – μάλιστα οι εργασίες αρχίζουν εσπευσμένα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Γιατί άραγε είναι τόσο βιαστικοί οι Κούληδες; Περιμένουν «πελατεία»; Όπως φαίνεται, ναι!

Τη μία πόλη του Αφγανιστάν μετά την άλλη καταλαμβάνουν οι Ταλιμπάν, που τα τελευταία 24ωρα κατέλαβαν την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Χεράτ και την Πουλ- ι- Αλάμ, που απέχει μόλις  80 χιλιόμετρα από την Καμπούλ! Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενόψει της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από την περιοχή. Ήδη, οι δυτικές χώρες εκκενώνουν τις πρεσβείες τους και τις επόμενες μέρες οι ΗΠΑ θα στείλουν περίπου 3.000 επιπλέον στρατιώτες στο Αφγανιστάν προκειμένου να συνδράμουν στην εκκένωση του προσωπικού της πρεσβείας των ΗΠΑ, ενώ η Βρετανία θα στείλει 600 στρατιώτες για να συνδράμουν στην εκκένωση των υπηκόων της.
Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών πρακτορείων, εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι ή άτομα που συνεργάστηκαν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο με την κυβέρνηση και τις ξένες δυνάμεις, έχουν τραπεί σε φυγή λόγω της προέλασης των Ταλιμπάν κι έχουν συρρεύσει στην Καμπούλ, όπου προσπαθούν πλέον να επιβιώσουν μέσα στα πάρκα ή σε μεγάλα οικόπεδα της πρωτεύουσας, σε συνθήκες πλήρους εξαθλίωσης.

Είναι προφανές, ότι η επικράτηση των Ταλιμπάν σ’ ολόκληρη τη χώρα, θα οδηγήσει τους προαναφερόμενους και πολλούς άλλους ακόμα σε μεγάλη έξοδο, προς τη Δύση. Και γνωρίζετε πολύ καλά ποια είναι η «πύλη» της Δύσης: η Ελλάδα!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τώρα για ποιούς στήνονται οι νέες υπερδομές στα νησιά και στον Έβρο!

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.