Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ από το γνωστό πασοκοζαχαροπλαστείο της Κατερίνης - Πασοκόσκυλα σπεύσατε!

 

To πασοκοζαχαροπλαστείο της Κατερίνης έγινε γνωστό σε ολόκληρο το Γραικυλιστάν το περασμένο Πάσχα, όταν πωλούσε μεγάλα πασχαλινά σοκολατένια αβγά που είχαν αυτοκόλλητα με τον πράσινο ήλιο και χαρτονομίσματα των χιλίων δραχμών.

Πρόσφατα, η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου είχε την φαεινή ιδέα να παρασκευάσει βασιλόπιτες, οι οποίες έχουν αντί για φλουριά… πεντοχίλιαρα, και συνοδεύονται από αυτοκόλλητα με το έμβλημα του κλεφτοΠΑΣΟΚ.

Όπως παρατηρούμε στην παραπάνω φωτογραφία, στις βασιλόπιτες αναγράφεται η ευχή «Καλή Χρονιά 2023» τόσο με πράσινο, όσο και με κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Μάλλον οι πρώτες θα απευθύνονται στα "ορθόδοξα" πασοκόσκυλα, ενώ οι δεύτερες στα "μεταλλαγμένα" πασοκόσκυλα που έχουν συνασπιστεί στον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελούν την πλειοψηφία.

Πολλοί οπαδοί και στελέχη του κατεξοχήν κόμματος των κλεφτών και απατεώνων, από γειτονικές πόλεις και χωριά, σπεύδουν στο ζαχαροπλαστείο της Κατερίνης για να προμηθευτούν βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ, οι οποίες παρασκευάζονται σε τσουρέκι και κέικ, ενώ πολλές είναι οι παραγγελίες σε όλη τη χώρα.  

Όπως δηλώνει η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου: «Ανάμεσα στους πελάτες αυτών των γλυκών είναι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο» και συμπληρώνει «Οι περισσότεροι πάντως λένε τι ωραία χρόνια που ήταν τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ!».

Ωραία τα χρόνια, όταν τα πράσινα πιράνχας επιδίδονταν στο πλιάτσικο του δημόσιου χρήματος (με το ατιμώρητο βεβαίως βεβαίως) μέχρι που χρεοκόπησαν τη χώρα!

Ρε ΟΥΟΥΟΥΣΤ πασοκόσκυλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.